Overig

Tuinhuizen

Bij Timmer- en Onderhoudsbedrijf  W de Vries  kunt u terecht voor houten tuinhuisjes, bergingen of overkappingen in verschillende stijlen en afmetingen. En omdat geen tuin hetzelfde is, adviseert Timmer- en Onderhoudsbedrijf  W de Vries u graag bij de keuze van uw houten tuinhuis. Dankzij onze eigen fabrikage zijn de houten tuinhuisjes geheel aan te passen op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u uw houten tuinhuis bijvoorbeeld uitbreiden met een overkapping, luifel of veranda.  Verder is er een ruime keuze in materialen voor gevel en dak. Wilt u graag meer informatie of de houten tuinhuisjes en overkappingen. Neem dan contact met ons op.

Velux dakramen

Timmer- en Onderhoudsbedrijf  W de Vries. plaatst ook dakramen dubbele en enkele dakramen. Wilt u meer licht en ventilatie in uw kamer dan is een dakraam ideaal voor u. De meeste dakramen is dag montage. en kan vrij snel worden verricht. Zonder een hoop overlast er van te hebben.
 

Kunstof kozijnen

Het grote voordeel van kunststof kozijnen is dat ze onderhoudsarm zijn. U hoeft uw kozijnen niet meer te schilderen of bij te werken. Kunststof kozijnen vragen enkel om een jaarlijkse wasbeurt. En onderhoudsarm is een groot voordeel. U bespaart veel tijd maar ook geld aan het onderhoud. U kunt doen wat u hoort te doen in en om uw huis, genieten!
 

Houten kozijnen

Wilt u houten kozijnen op maat gemaakt of moeten uw kozijnen vervangen worden? Wij nemen uw complete zorg uit handen. Van begin tot het einde begeleiden wij u in het maken van de juiste keuze bijvoorbeeld over het type hardhout dat uw wilt gebruiken  voor uw kozijn. Timmer- en Onderhoudsbedrijf  W de Vries. komt op locatie inmeten waarna u een gespecificeerde offerte inclusief dubbelglas  van ons ontvangt.
De houten kozijnen worden in de loods  gemaakt en gelijk voorzien van een dubbele grondverflaag.
Alle kozijnen worden op locatie bezorgd en kunnen door  Timmer- en Onderhoudsbedrijf  W de Vries. geplaatst worden en desgewenst voorzien van beglazing. Draaiende en schuivende onderdelen worden al toegepast in de loods. Kozijnen vervangen kan zodoende in een korte periode gedaan worden.